Monday, April 19, 2010

Babies

Järkyttävistä allergia-oireilusta vihdoin hivenen toipuneena ja sängyn pohjalta nousseena odotan jo innoissani muutamia uusia ensi-iltoja. Tämän dokumentin arvelen olevan varsin mukavaa ja viihdyttävää katseltavaa, etenkin näin äiti-näkökulmasta.

Getting finally a bit better from the most horrible allergy symptoms for years I wait anxiously to see some new openings. Among them is this documentary, which seems to be very nice especially from a mother's point of view.


Tulee ensi-iltaan Yhdysvalloissa 7.5.2010

Has it's premiere here in U.S. May 7th, 2010.Ja hymyn huulille nostattava traileri löytyy nuolesta klikkaamalla. Mutta varoituksen sana, väkivaltaa on tiedossa jo heti ensimmäisessä kohtauksessa ;-)

And the smile uplifting trailer can be watched when clicking the play button. But be careful, there will be violence already in the first scene ;-)

5 comments:

 1. Hehheh, hauska traileri :)

  Hyvä, että allergiaoireet alkaa pikkuhiljaa helpottaa :)

  ReplyDelete
 2. Varmasti aika mielenkiintoista nähdä miten vauvojen kanssa toimitaan muualla maailmassa. Itse lapsihan on kuitenkin samanlainen jokapaikassa, meidän aikuisten toimintatavat vain on erilaisia.

  Täällä meillä vasta alkaa nyt tuo ihana allergia kausi. Onneks vain minä olen meillä sellainen joka niistä saa jonkinlaisia oireita.

  ReplyDelete
 3. Moi Päivi, tää vaikuttaa tosiaan aika lupaavalta. No joo, kyllä tää olo tästä hiljalleeen. Ääntä tosin ei ole vieläkään...

  Moi Suvi, mä luulen, että juuri nuo kulttuurien väliset eroavaisuudet vauvojen hoidossa tekevät tästä dokumentista mielenkiintoisen.

  Meillä oli viikonloppuna sadetta, joka hiukan hellensi oireita. Mä olen kyllä aika tavalla kurkkua myöten täynnä tätä siitepölyä ja sen aiheuttamia ongelmia.

  Tämä kevät on ollut pahin vuosikymmeniin, tällaista siitepölymäärää ei täällä yleensä nähdä ja niin lapset kuin aikuiset oireilevat nyt tosi voimakkaasti. Lapsien kohdalla tämä eniten harmittaa, kun omakin tytär on joutunut olemaan pois koulusta jo useamman kerran.

  ReplyDelete
 4. Voi, vauvat ovat maailman joka kolkassa ihania, ja samanlaisia. Voisi olla kiva katsoa tämä dokkari. Toivottavasti se on positiivinen alusta loppuun. Mitään järkytyksiä ei saisi olla. Trailerin musiikki antaa kuvan kevyestä ja iloa tuottavasta dokkarista.

  ReplyDelete
 5. Hei Sooloilija. Vaavit ovat ihania ja tämä vaikuttaa ainakin trailerin perusteella mielenkiintoiselta aiheelta.

  Minua ainakin kiinnostaa äitinä nähdä, miten vaavien elämä poikkeaa näissä neljässä eri maailmankolkassa ;-)

  ReplyDelete