Friday, February 5, 2010

Blockbusterin loppuunmyynti - ei hyvä!

Kaikki loppuunmyynnit ovat kohdallani vaarallisia, mutta entäs sitten, kun läheinen Blockbusterin vuokraamo lopettaa?

Arvatenkin tulen kotiin mukanani kasa DVD-levyja sekä näitä...


Siis kuka menee ostamaan Blockbusterin leffahyllyjen taustapahveja? No minä tietenkin! Näistähän siis saa vaikka mitä hienoa aikaiseksi. Leffatauluja (ajattele nyt, valkoiset paspikset ja mustat kehykset, yksittäinen leffa tai useampia, oi, tulee hienoja!) tässä nyt ensimmäisenä ajattelin näistä lähteä väsäämään.

Ja siitä tulikin mieleeni, että jos nämä herättävät kiinnostusta, voisin järkätä vaikka pienen arvonnan (voin luvata, ettei osallistujia ole montaa, sillä tämä blogi on niin uusi!), jossa voittaja saa valita vaikkapa 5-6 tällaista leffapahvia (koko 14cmx20,5cm) liittämästäni leffalistasta.

Olisikohan tässä ideaa?

8 comments:

 1. Eihän tuolta olis voinu lähteä pois ilman dvd kasaa.

  ReplyDelete
 2. Olisipa ideaa hyvinkin! Kuolaan täällä.. ;D

  Olet tehnyt mahtavia löytöjä. Olisinpa päässyt tuonne loppuunmyyntiin!!

  Tosi hyviä löytöjä on kasassasi, mm. Ang Leen Lust Caution, joka on jäänyt aika vähälle huomiolle, mutta on tosi erikoinen ja hyvä elokuva! Pidin siitä tosi paljon pari vuotta sitten, vaatisikin uusintakatsomisen!

  ReplyDelete
 3. Oi, Coralinekin :) Ihana elokuva!

  Minulla on tuo Lust caution hyllyssä, mutta miksihän en ole saanut sitä katsottua? Hyvä kun muistutitte :)

  Sari, ainahan arvonnat kelpaa!! ;-)

  ReplyDelete
 4. Moi Suvi, no ei oikein ;-)Vaikka vino pino jäi myös ostamatta, kun lopulta sitten kuiteskin iski pieni nuukuus ja lähdin hiukan karsimaan tuota DVD-kasaa.

  Moi Sooloilija, no sitä minäkin, että oli idea hamstrata ja jopa ostaa noita pahvinpalasia. Olin ihan tohkeissani noista läpysköistä ja herätin melkoista kummastusta kasatessani hermeettistä pahvilappupinoa jalkojeni juuriin. Moni kyseli, että mitä aion pahvinpalasilla tehdä ja minähän kerroin heti visioistani... ;-)

  No joo, DVD-kasassa on sekalainen läjä leffoja, näin jälkikäteen harmittaa, etten ostanut esim. Fur-leffaa omakseni, vaan rupesin sitten jo nuukailemaan ja jätin toisen samanlaisen pinon ostamatta. Hitsi!

  Vielä en ole katsonut Lust Cautionia, pitääpä katsoa lähiaikoina. Vaikutti kyllä mielenkiintoiselta jo takakannen tekstienkin perusteella. Ja The Sea Insiden ostin myös, vaikka vasta sen katsoin televisiosta joku aika sitten. Roman Holiday tarttui käsiini sinun aiemman postauksesi johdosta.

  Ok, minä taidan pitää jonkinsortin pahviläpyskä-arvonnan lähiaikoina.

  Moi Päivi, Coraline ja Igor tarttuivat heti käsiini, mutta vielä emme ole katsoneet kumpaistakaan. Ja tässä tuumailen, että onko Coraline liian rankka 5-veellemme.

  Lust Caution saattaa mennä pian katseluun, etenkin Sooloilijan kommentin jälkeen.

  Ok, arvontaa saattaapi tulla siis piakkoin!

  ReplyDelete
 5. Täällä ilmoittautuu myös kuolaaja, joka himoitsee pahviläpysköitä itselleen! Kiitos mielenkiintoisesta blogista btw! Arvontaa odotellessa..

  ReplyDelete
 6. Hei Bubs! Kiva nähdä ihan uusi nimimerkki täällä kommentoijien joukossa. Ja kiitos, hyvin on tuore tapaus tämä leffablogini, mutta eiköhän se tästä lähde elämään pikkuhiljaa.

  Ok, kun kerran kiinnostusta riittää, niin taidanpa pitää pienen pahviläpysköiden arvonnan lähitulevaisuudessa... ;-)

  ReplyDelete
 7. Tosi kiva blogi sulla! Mäkin oon nyt uuden blogin laittanut pystyyn. :)

  ReplyDelete
 8. Hei Tiinanen ja kiitos kommentistasi. Ahaa, siis toinen leffafriikki siellä suuntaa. Meillähän on katsos ihan samantyyliset Admit Onetkin... ;-)

  Tulenpa kurkkaamaan blogiasi!

  ReplyDelete