Friday, March 19, 2010

Jesse James Scandal?

Muistatte ehkä Sandra Bullockin Oscar-puheen, jossa hän viittasi mieheensä Jesse Jamesiin ja siihen, miltä tuntuu, kun on joku, joka on aina sinun takanasi.

You may still remember the speech Sandra Bullock gave at the Oscar Gala mentioning that it feels good to finally have someone there to have her back (meaning his husband Jesse James).Ja minä katselin ihaillen tätä paria Oscar-illan kuvissa ja ajattelin, että mahtavaa, kun edelleen löytyy aviopareja, joiden liitot kestävät Hollywoodissa.

And I admired this couple when going through the Oscar Gala night photos thinking that Thank god there still are couples who can make it in the Hollywood Heat.He vaikuttavat niin jalat maassa tyyppiseltä, tasapainoiselta avioparilta. Ja olen ihailllut, kuinka Sandra on ottanut Jessen lapsetkin siipiensä suojaan.

They always seem like this down to earth, balanced couple. And have to admit I've been admiring how willingly Sandra has taken Jesse's kids under her wings.


Mutta mitäs sitten tapahtuikaan...

Pari päivää sitten tämä nainen astui tabloideihin. Tattoo malli Michelle "Bombshell" McGee paljasti juorulehdille, että hänellä oli kuuma suhde Jesse Jamesin kanssa, kun rouva Sandra Bullock kuvasi elokuvaa The Blind Side.

Itse en aina tiedä, uskoako juorulehtiin vai ei, mutta nyt tämä uutinen on kaikkialla mediassa. Voi Sandra parkaa! Mutta erityisesti tässä nyt varmasti kärsivät Jesse Jamesin lapset. Vastahan Jesse sai taisteltua 6-vuotiaan tyttärensä huoltajuuden ex-vaimoltaan ja nyt tämä...

Kökkö juttu, ja toivon mukaan nämä syytökset lopulta paljastuvat pissitykseksi. Tosin Jamesin pahoitteluraportti ei nyt ihan heti viittaa siihen... Kuin ei myöskään se, että Sandra Bullock perui yllättäen The Blind Siden Lontoon ensi-iltansa ja sai tällä perumisellaan juorut varmasti vielä pahempaan pyöritykseen.

Aika näyttää, miten tälle avioparille lopulta käy...

But then what happened?

Couple of days ago this woman opened up to the tabloids. Tattoo model Michelle "Bombshell" McGee revealed that she and Mr. James had an affair while Sandra Bullock was shooting The Blind Side.

I myself don't always trust these magazines, but now this thing is all over the media. Poor Sandra! But most of all I feel bad for the kids. It was not long ago when Jesse James got the custody of his 6-year old daughter from his ex-wife and now this...

This is bad and I really hope that in the end all these accusations prove to be wrong! Even though Jesse James publicly apoloziged to his wife and children and this doesn't really imply that these allegations are pulled from nowhere. And also Sandra pulled out from her Blind Side London premiere, which makes people wonder even more that what was really going on.

Time will only tell what will happen to this couple...

8 comments:

 1. Täälläkin uutinen huomioitiin.
  Ajattelin kyllä taas siihen tyyliin, että loppujenlopuksi mies on viettiensä vietävissä. Tämä ei ole yleistykseksi tarkoitettu, mutta tuolla Hollywood-maailmassa tuntuvat elävän kuin irti arjen puurtamisesta. Ehkä seksi ja seksisuhteetkin tuntuvat heistä erilaisilta.. En tiedä, kunhan pohdiskelen.

  Luin, että myös Sam Mendes on yhdistetty erääseen naisnäyttelijään, ja kirjoitettiin, että Kate olisi totaalisen kyllästynyt miehensä ja näyttelijättären läheisiin väleihin.

  Mutta nämähän ovat kirjoituksia. Osa voi olla totta, mutta kenenkään ajatuksista emme voi tietää.

  Sandra-Jesse-tapauksesta luettuani pidin sitä kyllä ihan tosijuttuna..

  ReplyDelete
 2. Joo, mä luin tästä kans jostain, netistä siis tosin. Jotenkin ne pitkään yhdessä pysyvät parit tuntuu olevan harvinaisia tuolla Hollywoodkylässä.

  ReplyDelete
 3. On kyllä kurja juttu/juoru. Kun täällä normaalissa elämässäkin on monesti parisuhde vaikeaa, on se varmasti julkkiksilla vilä monin verroin vaikampaa. Kokoajan media seuraa kaikkia tekemisiä, pikkujutuistakin saattaa tulla hyvin suuria. Ymmärrän että myös nämä vastanäyttelijään ihastumiset on yleisiä. Kyllähän siinä helposti ihastuu oikeastikkin, kun ensin näyttelee oikein rakstunutta.

  ReplyDelete
 4. Moi Sooloilija. Näin se taitaa olla, että miehet ovat helposti vietävissä (ja vielä erityisesti julkkismiehet, joilla varmasti naisehdokkaita riittää...). Jesse James taitaa pitää tällaisista vähän rankemmista naisista, olihan hänen ex-vaimonsakin entinen pornotähti ja kauttaaltaan tatuoitu nainen, joka oli vastikään lukkojen takana verorästien vuoksi.

  Aluksi kummastelinkin, kuinka Sandra on saanut taltutettua Jamesin kaltaisen miehen omaan talutusnuoraansa, mutta tässä se nyt sitten nähdään...

  Kyllä tämä luultavasti on ihan tosi juttu. Juuri tänä aamuna eräs juorulehti paljasti kiihkeitä tekstareita, joita James ja McGee ovat toisilleen lähetelleet. Tiger Woods nyt takuulla huokaisee helpotuksesta, sillä Woods on ollut täällä tähän saakka jatkuvasti lehtien otsikoissa.

  Sam Mendes on yhdistetty nimeen Rebecca Hall (näytteli Vicky Cristinassa), mutta lisäksi kismaa parin välillä tuottivat kuulema Katen uravalinnat. Sam Mendes olisi halunnut asua Lontoossa, mutta Kate päätti lähteä New Yorkiin kuvaamaan minisarjaa Mildred Pierce. Tiedä sitten, mikä on se lopullinen totuus...

  Moi Tiinanen, tämä uutinen on nyt täällä kaikkialla, niin televisiossa kuin juorulehdissä. Harmi juttu, saa nähdä, miten tämän parin lopulta käy.

  Moi Suvi, no niin on. Minä kun jotenkin itsekin liikutuin Sandran Oscar-puheesta ja ihailin tätä paria. Mutta ei ole tosiaankaan helppoa olla julkkis ja koettaa siinä sivussa vielä hoitaa parisuhdettaan. Ja julkkis-miehillä nyt on aina houkutuksia tarjolla... Harmi.

  ReplyDelete
 5. Ughhh....tekisi mieli perustaa joku 'Hate Jesse James' kerho - vaikka sita vaan tietaa mita jourulehdet kirjoittavat... Sandran puhe oskareissa oli niin liikuttava, kuten myos hanen haastattelunsa Barbara waltersin kanssa aiemmin - etta sita oikein toivoi hanelle onnea. Ughhh, ughhh ja viela kerran ughhh. Olen muuten siivonnut Harleytani koko aamun, menee myyntiin huomenna. En vaan voi siita syyttaa jesse james inhoani, mutta lahinna miten lapsen collegen aloitus rahoitetaan....

  Muuten kavin katsomassa kevytta viihdetta eilen - Bounty Hunter.Antaisin kuitenkin vain yhden pisteen ja nekin Gerard Butlerin vuoksi. Mukavan nakoinen mies suihkun jalkeen.

  ReplyDelete
 6. Moi Leena. Olin kyllä minäkin nii-iin pettynyt, sillä ihan oikeasti uskoin, että tässä on pari, joka pysyy yhdessä. Mutta taas kerran sain huomata, että kyllä miehet ovat lopulta aika heikkoja...

  Mä olin myös tosi liikuttunut Sandran puheesta (Jessekin niin kyyneleet silmissä siellä tilaisuudesa, hmphhh) ja Barbara Waltersin haastattelu pisti sekin ajattelemaan. Minä olen aina pitänyt Bullockin down to earth tyylistä, mutta kyllä nyt todella ottaa naisen puolesta päähän. Mikä sika miehenä! Hemmetti!

  Wow, sullako on Harlikka! Oi joi, jos olisi taitoa ja ylimääräistä rahaa, saattaisi sellainen joku päivä ilmestyä tähäänkin pihaan. Mutta siis, takuulla olisin pyrstölläni jo ensimmäisessä kurvissa, joten ei Harlikkaa tähän taloon... Missäpäin Jenkkilää muuten asustat ja kuin olet tänne aikoinaan päätynyt? Uteliaisuuteni on pikkuhiljaa herännyt ja nyt piti päästä jo kysymään... ;-)

  Bounty Hunter taitaa jäädä omalla kohdalla väliin. Jo trailerin perusteella vaikuttaa hiukan, ööh, tavanomaiselta. Ja yhden pisteesi jälkeen jää takuulla DVD:ltä katsottavaksi. Mutta The Runaways sen sijaan kutkuttaa, vaikken ole kyllä mikään suuri Kristen Stewart fani, mutta itse tarina voi olla mielenkiintoinen, kertoohan se kuitenkin Joan Jettista.

  ReplyDelete
 7. Miten onkin että taas näitä erojuttuja ropisee kevään korvilla, Winslet ja nyt tämä? Itse asiassa tämä Bullockin juttu taitaa olla totta kuten totesitkin koska hän perui edustustilaisuuksiakin. Paska äijä, miten kukaan voi pettää niin suloista otusta kuin Bullock!!??

  ReplyDelete
 8. Moi Mikaela. En tiedä, kyllä täs nyt vähän meni taas usko noihin kolmijalkaisiin... :-(

  Eniten mua kuvottaa se Oscar-tilaisuus ja kuin liikuttuneena Sandra sekä tämä herra James olivat kaikissa kuvissa. Voi hemmetti, millainen kaksnamaainen kökkökasa toi koko äijä!

  ReplyDelete