Sunday, March 7, 2010

Oscar Red Carpet 2010

Tässä vielä hiukan tunnelmia eilisestä Oscar-gaalasta ja nimenomaan maagiselta punaiselta matolta. Pukuloisto oli taas kerran kaunista katseltavaa ja erityisesti nämä tähdet kiinnittivät huomioni.

Here are some photos from the magical Oscar Red Carpet from last night. All the gowns and tuxedos were beautiful to watch and especially these following stars caught my attention.

Maggie Gyllenhaal oli valinnut melko värikkään puvun itselleen, mutta kantoi sitä yllään tyylillä. Anna Kendrickin puku oli tyttömäisen naisellinen ja Vera Farmigan puvussa oli väriä, runsautta ja glamouria.

Maggie Gyllenhaal had a very colorful gown, but she wore it with style. Anna Kendrick's dress was girly, but sensuel and Vera Farmiga's gown was rich in color and fullness and had a lot of glamour.

Kaikkein ylellisimmiltä vaikuttivat näiden upeiden naisten kauniit iltapuvut.

For me these three evening dresses worn by these gorgeous women were the most beautiful.

Tässä kaksi illan loistokasta naista, Helen Mirren ja Sandra Bullock. Toinen heistä voitti Oscarin parhaasta naispääosasta, siinä missä heistä toinen olisi yhtä hyvin voinut olla voittajana tässä kategoriassa.

Here are two very shining stars, Helen Mirren and Sandra Bullock. From which the other one won the Oscar in a best actress in leading role, whereas the other one could've been the winner as well.

Aina yhtä tyylikäs ja elegantti Kate Winslet.

Always so stylish and elegant Kate Winslet.

Sarah Jessica Parker ei ehkä kuulu omiin suosikkinäyttelijöihini, mutta hänen pukunsa oli kyllä tyylikäs, etenkin takaa.

Sarah Jessica Parker doesn't necessarily belong to my most favorite actress group, but her dress was very stylish, especially from the back.

Peter Sarsgaardilla oli kaksi tyylikästä daamia kainalossaan. Vastanäyttelijänsä Carey Mulligan leffasta An Education sekä vaimonsa Maggie Gyllenhaal.

Peter Sarsgaard had two stylish women in his arms. His partner in a movie An Education Carey Mulligan and his partner in life, wife Maggie Gyllenhaal.

Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä omaksi suosikikseni vastikään näkemäni Crazy Heartin perusteella noussut Jeff Bridges. Hän oli juhlapuheessaan koskettavan hämmentynyt ja kiljahteli pikkupoikamaiseen tapaan.

And last, but definitely not least my favorite, since I saw the movie Crazy Heart yesterday, just before the Oscars, Jeff Bridges. He was charmingly touched in his speech and he even shrieked like a little boy.

10 comments:

 1. On kyllä pukuloistoa!
  Pénelopea ei nyt paljon näkynyt, hänen pukunsa väri oli paljolti sama kuin punaisen maton eli hieman tummempi kuin Vera Farmigalla.

  Kate Winsletissä on glamouria päästä varpaisiin!

  Miksikähän Sandra Bullock oli niin vakavana koko ajan? Ehkä tämä oli uran kovin paikka hänelle! Ja vielä voitto tuli. Kyllähän se vakavaksi voi vetää siellä konkareiden, Streep ja Mirren, keskellä. Onnea hänelle.

  Ja ihana, että miesten loppusuoralla olivat suosikkeja sekä Jeff että Colin, ja että toinen heistä voitti. Jeff Bridges on täydellinen nallekarhu!

  ReplyDelete
 2. Olihan sitä. Mutta tiedätkö, Penelopen puku ei joteskin säväyttänyt tällä kertaa. Olisiko nyt sitten mahtanut johtua juuri siitä, että sävy hukkui punaiseen mattoon... ;-) Vera Farmigan puku oli kyllä ihan omaa luokkaansa. Ei noin runsasta ja voimakkaan väristä pukua voi kovin moni nainen yllään upeasti kantaa.

  Winslet on niin klassisen kaunis, aina!

  En tosiaan tiedä, mikä veti Bullockin vakavaksi. Ja tosiaan voitto tuli, vaikka minä salaa kyllä toivoin Mirrenin voittoa. Suosittelen kyllä ehdottomasti sinulle elokuvaa Viimeinen asema. Helen Mirren on Sofyan roolissaan aivan ilmiömäinen ja sai minut taas kerran vakuuttumaan siitä, että hän on näyttelijätär, joka suoriutuu jokaisesta roolistaan uskottavalla tavalla, kaikkensa antaen.

  No niin, Jeffin roolisuoritus menee tosiaan omassa pienessä pääkopassani Colinin suorituksen ohi, vaikka Colinkin oli roolissaan varsin vaikuttava. Mutta en nyt tämän enempää höpötä vielä Crazy Heartissa, haluan kirjoittaa siitä ihan erikseen... ;-)

  ReplyDelete
 3. Laitoin omaan juttuuni kuvan Pénelopesta, vaikken minäkään ihan tänä vuonna vakuuttunut hänen säteilystään. Hänelle sopivat ehkä kaikkein parhaiten musta ja valkoinen..

  Minä niin odotan näitä elokuvia: Viimeinen asema, Crazy Heart ja A Single Man. Colinin näen jo tällä viikolla Single Manissa. Menen heti kun se tulee ensi-iltaan perjantaina!

  Jostain syystä en odota ihmeemmin Sandran elokuvaa, vaikka ihan iloitsenkin hänen voitostaan. Ehkä Helen Mirreniä ja Meryl Streepiä ei haluttu nyt palkita, heidät kun on joka käänteessä niin usein palkittu..

  ReplyDelete
 4. Voi olla joo. Sandra Bullockin eka Oscar, jee! :)

  ReplyDelete
 5. Moi Sooloilija. Pitääpä heti käydä kurkkaamassa, mitä olet postaillut Oscareista.

  Voi, mä odotan tosi paljon sinun ajatuksiasi noista kaikista elokuvista. Noista jokainen teki minuun vaikutuksen. Arvaan, että tulet pitämään draamaleffojen ystävänä näistä kaikista.

  Siis tiedätkö, minä en voi sanoa hirveästi edes syttyneeni Bullockin elokuvasta ja annoin sille sen tavanomaisen kolme tähteäkin. Voi tosiaan olla niinkin, että nyt haluttiin palkita nuorempi nainen noiden kahden vahvan ja iäkkäämmän konkarin sijasta.

  Hei Tiinanen. Toki hienoa, että sympaattinen Bullock sai roolistaan Oscarin, vaikka oma suosikkini olikin Mirren.

  ReplyDelete
 6. Minusta SJP:n puku oli kamala!! Ja se tekorusketus, voi yöks. Oikein ihmetytti tämän muka muoti-ikonin valinnat näin arvokkaaseen gaalaan, ei ollut SJP:n parhaita iltoja ;O) Muta Sandran ja Cameron Diazin asut saivat minun ääneni, ne olivat jotenkin ihania ;O)

  ReplyDelete
 7. Hih, niin ne mielipiteet vaihtelevat. Tuosta tekorusketuksesta olen kyllä täysin samaa mieltä ja jotain outoa oli hänen kampauksessaan, edessä sohotti hirmuinen määrä hiuksia villisti ylöspäin (en tiedä, kiinnittikö kukaan muu tähän huomiota). Mutta hänen pukunsa oli, etenkin takaa ihan kaunis, edestä katsottuna tuo ns. hirttonauha vähän kummastutti.

  ReplyDelete
 8. Ai niin, Cameron Diazin puku oli sekin tosi kaunis. Jostain syystä en bongannut hänen kuvaansa sunnuntaiyönä Oscar-kuvien joukosta lainkaan, kun näitä kuvia netistä pläräsin.

  ReplyDelete
 9. Muistatteko Sarah Jessica Parkerin viimevuotisen puvun? Se oli hieno, vaikka siitä rinnat melkein ulos pomppasivatkin.. Tästä en pitänyt minäkään yhtään, piti vielä tulla kommentoimaan. ;D

  ReplyDelete
 10. Moi Sooloilija. Pitää kyllä nyt sanoa, etten muista SJP:n viime vuotista pukua. Siis ei sinunkaan suosikkisi tämä puku ;-)

  ReplyDelete